Vereniging

Wat doet Jumpteam Scheveningen?
Jumpteam scheveningen is een brandingsportvereniging en biedt verschillende faciliteiten aan haar leden, zoals stallings ruimte, afspuitmogelijkheid van materiaal, warme douches, en een hapje en een drankje. Daarnaast verzorgt Jumpteam regelmatig trainingen, testmateriaal, clinics met pro’s, wedstrijden en gezellige feesten/evenementen, 

Maar, de belangrijkste reden voor de meeste leden om lid te worden is nog altijd het aspect veiligheid. Het is een fijn idee te weten dat er altijd wel iemand in de gaten heeft wat er met jou gebeurt, hulp is dan zo geregeld. Jumpteam beschikt over een eigen reddingboot. Leden worden uiteraard gratis uit het water gehaald, niet-leden betalen daarvoor € 25,-.

Voor wie?
Iedereen die een brandingsport beoefent kan lid worden van Jumpteam. De grootste sporten binnen Jumpteam zijn; windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, SUP'en en branding-kanoen.

Waar is het clubhuis en de stalling?
De vereniging beschikt over een eigen jaarrond-accommodatie. Deze bestaat uit een clubhuis met kantine, instructielokaal, warme douches, toiletten en een stallingloods. We staan op het strand van Scheveningen, pal onder de vuurtoren naast de Waterreus en vlakbij Hartbeach.

Kom je van buiten de stad? Neem dan de route Scheveningen haven, Strandweg.