Kite Wave op Scheef

We weten allemaal dat Scheef de beste spot is in Nederland voor wave ;-) Daarom kondigt Jumpteam Scheveningen met trots aan dat wij een Open Kite Wave contest hosten in samenwerking met de NKV.

Kite Wave op Scheef, nu al een classic!

Het windraam is de eerste drie weekenden van november geopend. We kiezen de beste dag uit de volgende 3 weekenden: 2/3, 9/10, 16/17 november. De wedstrijd zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en circa 16.30 uur. Dit event wordt officieel gejureerd door de NKV.

Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een wedstrijd? Dit is je kans! De inschrijving is open voor mannen en vrouwen, vanaf 16 jaar, uit heel Nederland. Iedereen is welkom om zijn krachten te komen meten met andere wave masters. Schrijf je nu in, want het aantal plekken is beperkt.
Kosten voor deelname bedragen 35 euro, dit bedrag is inclusief lunch.

Het evenement kan uiteraard alleen doorgaan bij goede wind en golf voorspellingen. Dit wordt enkele dagen van te voren afgeroepen. Mocht het event niet door kunnen gaan, dan krijg je je inschrijfgeld terug.

Het belooft een gezellige dag te worden met spectaculaire actie, superleuk om naar te kijken! Dus, trek een warme jas aan, neem een kop hete soep en kom onze kite masters aanmoedigen!

Meld je hier aan: Aanmelden

Voor vragen en info: evenementen[at]jumpteam[dot]nl