ALV 17 maart - Kantine exploitatie

Aanstaande vrijdag is het zover, de ALV over de vernieuwde kantine exploitatie. Tijdens deze ALV kunnen al onze leden meestemmen over het nieuwe model.

Lees je goed in met onderstaande bijlages. Begin met de bijlage 'Het Plan'. Daarbij kun je dan de overige bijlages pakken, voor de broodnodige details.

Er zijn met dit model ook verschillende vacatures ontstaan. In het hierna volgende nieuwsitem vind je het uitgebreide profiel.

Heb je voorafgaand aan de ALV al prangende vragen? Stuur een mailtje naar bestuur[at]jumpteam[dot]nl.

Ben je verhinderd? Gebruik het machtigingsformulier uit de bijlage en laat alsnog je stem gelden!

Tot vrijdag!

Reacties

In de documenten wordt voorgesteld een keuze te maken tussen Horeca of Recron CAO. Welke verschillen worden in de club aangebracht zodat de juiste CAO ook bij toetsing van toepassing is?

 

Bedankt voor het uitgewerkte plan! Jaartje proefdraaien lijkt me wel slim om te kijken wat het potentieel is van de kantine. Eens met Roland, hoop uren besparen in de vroege ochtenden, kan met vrijwilligers die er elke ochtend toch al zijn (alleen koffie/thee en tosti). Voor de weekenden misschien wel leuk om vroeg ontbijt aan te bieden met de professionals. Voor de avonden kunnen wat mij betreft ook wat uren eraf voor maart/april - september/oktober. En flexibel houden. Soms heb je onverwachts een avond die je later door wilt zetten andere keer op een regenachtige dag kan je vroeg sluiten.

Dames en heren,

Dank jullie wel voor het stellen van deze vragen. Ik zal er antwoord op proberen te geven.

Robert Timmer
1. Jumpteam blijft zoals die is, we kunnen uit biede CAO's kiezen. Het lijkt ons het beste om de Recron CAO te kiezen. De Recron CAO is wat goedkoper, maar stelt wel de eis dat een accommodatie minimaal 3 maanden in het jaar dicht moet zijn, en die periode hoeft niet aansluitend te zijn.

Roland van Geest
1. Een naheffing is alleen noodzakelijk als de bruto winst op het einde van het zomerseizoen tegenvalt. Wij verwachten en sturen er op aan, dat we een redelijke neutrale kantine exploitatie gaan realiseren, waarbij de extra kosten van betaald personeel gecompenseerd zullen worden door een hogere omzet. Ivm. risico beheer, willen wij wel graag de naheffing mogelijkheid aan de ALV bespreken.

2. Deze openingstijden werden ook toegepast in 2016, daar hebben we de begroting op afgestemd. In de praktijk proberen we zoveel mogelijk in te spelen op de omstandigheden.

Roxy TQ
1. De toelichting willen we op de ALV geven. De naheffing wordt alleen gegeven als de bruto winst op het einde van het zomer seizoen tegenvalt.

Ragnar Katerbau
1. We willen de naheffing op de ALV bespreken.
2. Zie het antwoord bij Roland van Geest

Vriendelijke Groeten,

Jumpteam Secretaris